<>

 
 
 
Belgiumban a Genk, a francia másodosztályban a Dijon, a MOL-ligában pedig a Miskolc arathat fontos sikert.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: Három foci és magyar hoki

Belgiumban a Genk, a francia másodosztályban a Dijon, a MOL-ligában pedig a Miskolc arathat fontos sikert.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

083. Miskolc-FTC, 1 (1,35) - MOL-liga, 19:00

A 2. fogadja a 7. helyezettet a 38. fordulóban. A Miskolc óriási formában játszott az elmúlt hetekben, olyannyira, hogy már a tavalyi alapszakaszban is brillírozó Dunaújváros nyakára mászott. Az éllovas aztán legutóbb jól elrendezte Borsodban, de ettől függetlenül meggyőző a hazai csapat, főleg saját közönsége előtt. Ott 15-3-as mérleget tud, a 87-30-as gólkülönbség is árulkodó. A Ferencváros szokás szerint a mezőny végén tanyázik, motivációja lehet még, hiszen az Újpest kárára megcsípheti a hatodik, rájátszást érő helyezést. Az elmúlt napokban éppen a lila-fehéreket és a 4. helyen álló Érsekújvárt verte meg, formájára tehát nem lehet panasz, ám ezek hazai győzelmek voltak. Idegenben csak 3-15-ös mérleget tud, emiatt tart ott, ahol. Nem hisszük, hogy Miskolcon fordulna a kocka.

105. Japán-Egyesült Arab Emírségek 1 (1.36) Ázsia-kupa, 10:30

Nem árulunk el nagy titkot: Japán a toronymagas esélyese a mostani Ázsia kupának. A szigetországiak brutálisan erős csapattal rendelkeznek. A tornán eddig még csak gólt sem kapott a csapat, lőtt viszont hetet a három csoportmérkőzésén. A gárda legnehezebb mérkőzése az Irak elleni volt, amelyet félgőzzel is könnyedén nyert meg Japán, ráadásul akár több góllal is győzhetett volna. Az Egyesült Arab Emírségek csapata nem rossz, de azért elég könnyű csoportból ment tovább, ráadásul a csoportrangadót 1-0-ra elveszítette Irán ellen. Sokat elmond a gárdáról ugyanakkor, hogy Katar és Bahrein is betalált ellene, ami nem sok jót ígér a kőkemény japán támadógépezet ellen. Japán valószínűleg már a következő körön gondolkozik, győzelme esetén ugyanis Ausztráliával mérkőzik meg az elődöntőben. Magabiztos győzelmet várunk, bátrabbak a hendikeppet is megkockáztathatják.

116. Dijon-Nimes, 1 (1,60) - francia másodosztály, 20:00

A 3. fogadja a 10. helyezettet a 21. fordulóban. A Dijon minőségének megfelelően ostromolja a dobogót, igaz kisebb gödörbe kerülve elég szoros lett mögötte a mezőny. Ami biztos, hogy feljutásra leginkább esélyes a Troyes mellett. Hazai mérlegére épített eddig, ám zsinórban nyolc győztes mérkőzés után legutóbb a semmiből a kiesőjelölt Tours 3-0-ra legyőzte, és rombolta az addig parádés 12-2-es gólkülönbséget. A kupában frissen esett ki, de B-csapattal. A Nimes egy kisebb csapat, különösebb feljutási ambíciók és minőség nélkül. Ezúttal helyezése alapján többnek gondolhatnánk, mint ami, ám valójában csak öt pontra van a kiesőzónától. Helyét két friss, középcsapat elleni diadalnak köszönheti. A baj idegenben van, ahol 2-2-5-ös mérlege mellé mindössze 5-14-es gólkülönbséget tud.

120. Genk-Mouscron, 1 (1,58) - belga bajnokság, 20:30

A 7. fogadja a 13. helyezettet a 23. fordulóban. A Genk csalódás, általában az első egy-két helyért harcol, de valahogy az egész szezonban nem ment most. Támadásban sem muzsikál valami fényesen, védelme így hiába a legjobb a mezőnyben, 21 kapott góllal. Rengeteg a döntetlen, hazai pályán is 5-4-1-es mérleget és 18-8-as gólkülönbséget tud, formájára pedig nem lehet panasz. A Mouscron kisebb csapat, sokáig a másodosztályban szerepelt, egyelőre jó úton halad a bennmaradás felé. Formája riasztó, az utolsó négyet bukta, pedig három alsóházi ellenfél is volt közötte. Idegenben 1-3-6-os mérlege és 9-16-os gólaránya a válasz arra, miért tart ott, ahol. A Genkben több van, a Mouscronban nem nagyon, védelme sebezhető, és aligha bír el az otthon mostanában parádézó Genkkel. Az odds esik is.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!