<>

 
 
 
A feljutásra pályázó Brest repülőrajtot vehet, míg két román alsóházi csapat közül a Gaz Metan a szimpatikus.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Egy francia és egy román hazai

A feljutásra pályázó Brest repülőrajtot vehet, míg két román alsóházi csapat közül a Gaz Metan a szimpatikus.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

024. Gaz Metan-CSMS Iasi, 1 (2,13) - román bajnokság, 17:30

A múlt szezonbeli 13. fogadja a másodosztály 1. csoportjának bajnokát. A Gaz Metan egy szegény, de a kevésből a maximumot kihozó csapat. Az előző szezonban otthon 7-5-5-ös mérleggel átlagosan teljesített, az új idényben fő erőssége edzője lehet, kerete elégnek néz ki a bennmaradáshoz. Az idényt egy meggyőző 3-0-s idegenbeli sikerrel kezdte. Az Iasi feljutásához kétség sem fért, idegenbn 6-1-3-as mérleggel a legjobb volt. Az élvonalhoz viszont kerete kevésnek tűnik, és itt sokkal erősebb ellenfelekhez lesz kénytelen látogatni. A nyitányon a szintén nem túl acélos Viitorul ellen keveset mutatott (0-0). Bízunk a Gaz Metan jobb neveiben, hazai pályájában és az Iasi nem túl biztató idényrajtjában. Ezért 1-es.

063. Brest-Clermont, 1 (1,95) - francia másodosztály, 20:30

A múlt szezonbeli 7. fogadja a 14. helyezettet. A Brest kiesőként visszajutott volna, de igazából soha nem volt rá esélye, a végén nyolc ponton múlott. Otthon 9-5-5-ös mérleggel és 22-13-as gólaránnyal átlagosan szerepelt, a védelme volt az erőssége. A nyáron izmosodott és immár reálisabb célnak tűnik az élvonal, a dobogó nagyon kinéz, ismét hátulról építkezik, látványos futballra nem kell számítani. A Clermont edzőt váltott, az utód körül sok a kérdés, rajta múlhat minden, mert a keret önmagában akár top10-es is lehet. Azonban akkora nagy felfordulás volt a nyáron, hogy még női edzőt is kinevezett. Idegenben 3-7-9-cel és 14-24-gyel átlagosan teljesített, ezúttal a realitás azért inkább a mezőny hátsó fele. A Brestnél kisebb volt a nyári felfordulás, nagyobbak a célok, így az 1-est támogatjuk.

 
 
  • 1Eisbar2014augusztus04.13:14ÚjVálasz

    A Brest-nél ne a teljes tavalyi évet nézzétek, hanem a második fele ami jelentősebb, amikor is összeállt a csapat. 11 győzelem, 3 döntetlen és csak két vereség. Ennek tükrében erős tipp a hazai.

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!