<>

 
 
 
Az első meccshez hasonló gólínséget várunk a BATE és a Debrecen BL-visszavágóján, a Liége a visszavágón már eredményes lehet és jövünk egy tenisszel is!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: BL-selejtezők mellé tenisz

Az első meccshez hasonló gólínséget várunk a BATE és a Debrecen BL-visszavágóján, a Liége a visszavágón már eredményes lehet és jövünk egy tenisszel is!

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

008. Gilles Simon-Dominik Thiem, 2 (1,92) - férfi tenisz, Toronto, 18:00

A világranglista-37. és 50. mérkőzése az 1. fordulóban. Simon szebb napokat látott, korábbi top10-es játékos, aki szinte bármilyen borításon képes volt eredményre. A tavalyi szezonja még úgy elment, ám az ideiben különösen úgy tűnik, hogy nem találja magát, egy-két fordulónál többet sehol sem tudott menni, legutóbb két hete egy salakos viadalon simán verték meg. Thiem eközben élete idényét futja, pontosabban tör felfelé, salakon kihozta magából a maximumot, így a selejtezőből indulva többször nyert négy-öt mérkőzést, legutóbb Kitzbühelben döntőzött. Mindezt szombaton érte el, így utazás miatt akár fáradt lehet, de szerintünk így is jobb lehet az önmagát kereső francia ellen.

089. BATE Boriszov - Debrecen, 2.5 gól alatt (1.60) - BL-selejtező, 19:30

A Debrecen megmentheti a magyar csapatok becsületét, pokolian nehéz dolga lesz azonban Kondás Elemér együttesének az európai kupaporondon nagy rutinnal rendelkező Fehérorosz bajnok otthonában. Az odavágón minimális előnyre tettek szert a hajdúságiak, az 1–0-s eredmény azonban korántsem jelent életbiztosítást. Azt viszont már az előző körben, a Cliftonville ellen is bizonyították Vargáék, hogy a védekezésükkel nincs probléma, inkább a helyzetkihasználás terén akadozik a gépezet. A Boriszov sem ontja a gólokat, bár hazai pályán, ráadásul hátrányban biztosan nyomni fognak a sárga-kékek, a Loki peig alighanem a bekkelésre koncentrál majd. Éppen ezért a 2,5 gólnál kevesebb találatszám ideális fogadásnak tűnik.

110. Panathinaikosz - Standard Liége, Standard Liége szerez gólt (1,48) - BL-selejtező, 20:00

A belgiumi mérkőzés gól nélküli döntetlennel zárult, így a görögök a kitűzött célt elérték, hiszen nem kerültek hátrányba. Ez azonban komoly veszélyeket is tartogathat, hiszen egy belga gól a visszavágón megpecsételheti sorsukat. Márpedig a Liége-ben benne van a gól, ráadásul remekül hangoltak a bajnoki hétvégén, hiszen 3-2-re verték a Kortrijk csapatát. Az első meccsen is látszott, hogy a görög védelem nem átjátszhatatlan, csak pontosabb befejezések kellenek a gólhoz. A vendégeknél Ajdarevics, Mbombo és de Camagro is bármikor képes villanni. Kemény és izgalmas visszavágóra van kilátás, talán kicsivel esélyesebb lehet a Liége, mivel játékban van, szerintünk egy gólra minimum jók lehetnek!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!