<>

 
 
 
Két újonc randevúzik ma este a svájci második vonalban, a Lausanne „fentről", a Le Mont „lentről" érkezett.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Osztálykülönbség maradt Svájcban?

Két újonc randevúzik ma este a svájci második vonalban, a Lausanne „fentről", a Will „lentről" érkezett.
Svájci másodosztály, 3. forduló
Lausanne-Le Mont
hétfő 19:45 óra

A Lausanne tavaly kiesett a legmagasabb osztályból, a gárda tragikusan szerepelt, hónapokkal a pontvadászat vége előtt már lerendezte a sorsát. A nyáron nagy változásokon nem ment át a klub, ám annyi bizonyos, hogy a feljutást prioritásként kezelik. Francesco Gabriele tanítványai hazai iksszel kezdtek rangadón a Luganoval, majd a Willnél már teljes sikert arattak Meitéék. A keretben nincs eltiltott és friss sérült.

Lausanne-Le Mont, 1 (1,80)

A Le Most is újonc a bajnokságban, ám nagy különbség, hogy a vendégek a harmadik vonalból érkeztek. A társulat Claude Gross vezetésével kezdte a bajnokságot, és idegenben értékes ponttal térhettek haza Alvarezék a Chiasso stadionjából. Aztán a hazai debütálás már koránt sem sikerült ilyen jóra: a Schaffhausen 4-1-re verte Meloékat. A pazarul szereplő Tadiccsal nem tudtak mit kezdeni a Le Mont védői, a csatár mesterhármast ért el. A légiósokkal telitűzdelt Le Montra nem vár könnyű szezon, ugyanakkor nem esélytelenek a bemmradasára. Eltiltott nincs, egy középpályás nem lehet ott a mai találkozón sérülés miatt.

Egy esztendővel ezelőtt a hazaiak még az élvonalban, a vendégek pedig a harmadik ligában szerepeltek. Az az érzésünk, hogy a Lausanne saját közönsége előtt behúzza a három pontot az újonc ellen, szerintünk sanszos az 1-es, ráadásul a szorzó sem hangzik rosszul - 1,8!

 
 
  • 2feribadi2014augusztus05.11:34ÚjVálasz
    Idézet: roland8622
    Ez jön rendesen, vezetnek a vendégek. Jó nagy az osztály különbség. Pont fordítva kellene, nem hiába csúszott le a Lausanne
    ...

    Szóval hat tippjükből öt jön, de te beírsz ide az egyetlen egy miatt, amelyik elmegy. Igazán korrekt dolog.

    Én tegnap szépet nyertem a Rijeka győzelemmel és a München góllal (önmagában 1.50-re adták, gyorsan jött is) szóval köszi srácok.

     
  • 1roland86222014augusztus04.21:11ÚjVálasz

    Ez jön rendesen, vezetnek a vendégek. Jó nagy az osztály különbség. Pont fordítva kellene, nem hiába csúszott le a Lausanne

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!