<>

 
 
 
Marin Cilic és a Rijeka két horvát tippet hoz a tenisz és a foci világából, majd irány az osztrák másodosztály.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: Egy osztrák, két horvát tipp

Marin Cilic és a Rijeka két horvát tippet hoz a tenisz és a foci világából, majd irány az osztrák másodosztály.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

002. Marin Cilic-Gyenisz Isztyomin, 1 (1,30) - férfi tenisz, Toronto, 17:00

A világranglista-18. és 41. mérkőzése az 1. fordulóban. Cilic egy korábbi top10-es játékos, aki az idén nagyon elemében van, szinte minden borításon remekelt, de leginkább a gyors pályákat kedveli. Az év elején Zágrábban ő volt a tornagyőztes, Rotterdamban döntőzött, Delray Beach-en megint nyert. Aztán jött néhány közepes eredmény, mielőtt Wimbledonban a legjobb nyolcig menetelt. Isztyominnak hasonlóan nagy szervája van, de kevésbé technikás és hatékony, mint a horvát, az idén néhány kisebb tornán akadt elődöntője, de kiemelkedő eredménye nincs. Kemény pályán ő is a legveszélyesebb, néhány hete már azon játszik, ám annyira nem tűnik veszélyesnek. Cilic bedarálhatja.

039. Mattersburg-St. Pölten, 1 (1,82) - oszták másodosztály, 18:30

Az éllovas, múlt szezonbeli 6. fogadja a múlt szezonbeli és mostani 4. helyezettet a 4. fordulóban. A Mattersburg inkább erősödött a nyáron, a középmezőny eleje realitásnak tűnt. Eddig elég sokat mutat, de a tabella utolsó három helyezettjén van túl, így az oda is várt Hornnal nem bírt, de a pofozógépnek tűnő Hartberggel már igen, míg az Innsbruck elleni 2-0 tűnik a legjobb eredménynek. A St. Pöltennek esélye sem volt a bajnoki címre, helyette a kupában viszont nagyot menetelt, így kijutott az Európa-ligába, ahol már ment egy kört és csütörtökön fogadja a PSV Eindhovent, ráadásul csak 1-0-s hátrányból. Ereje hasonló a hazaiakénak, de ennek tudatában inkább az 1-es felé hajlunk.

058. Istra-Rijeka, 2 (1,55) - horvát bajnokság, 20:15

A múlt szezonbeli és jelenlegi 2. fogadja a legutóbbi 6., mostani 9. helyezettet a 3. fordulóban. Az Istra egy tipikus középcsapat volt és marad is, az elmúlt szezonban hazai pályán 4-6-8-as mérleggel az utolsó előtti volt, ezúttal két döntetlennel kezdett, a Hajduk Split otthonában ez jól is néz ki, ám a hazaiak már nem olyan igazán erősek, mint egykoron. A Rijekáról már sokat írtunk, egy olasz milliárdos kezében fut felfelé egyre jobban, ezt láthattuk a Ferencváros elleni oda-vissza győzelem során is. A bajnokságot simán kezdte, az Európa-ligában nyert azóta még egy sima párharcot a Feröer-szigeteken, és nem úgy tűnik, hogy megállítható. A keret immár elég nagy, hogy a kettős terhelést is bírja, idegenben pedig legutóbb is a legjobb volt 10-3-5-ös mérleggel. Az odds esik, 2-es.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!