<>

 
 
 
A Lokomotiv Moszkva komoly támadóerővel bír, míg a Krasznodar a Diósgyőr ellen is megmutatta, erős elöl. Gólok!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Megint gólokat lőhet a Diósgyőr-verő

A Lokomotiv Moszkva komoly támadóerővel bír, míg a Krasznodar a Diósgyőr ellen is megmutatta, erős elöl. Gólok!
Orosz bajnokság, 1. forduló
Lokomotiv Moszkva-Krasznodar
vasárnap 19:30 óra

A múlt szezonbeli bronzérmes fogadja az 5. helyezettet. A Lokomotiv erős kerettel bírt már az elmúlt szezonban is, így a bajnoki címért is versenyben volt, de az utolsó három fordulóban elcsúszott. Hazai pályán 9-5-1-es mérleggel zárt, a gólaránya 26-6-os lett, a legkevesebbet kapta. A nyáron erősített, főleg támadásban, így az idén fordulhat a kocka, egy inkább defenzív, kontrára építő csapatból sokkal offenzívebb lehet. A felkészülés során pont hátul akadtak gondok, így a hat mérkőzésén mindig kapott gólt, háromszor legalább kettőt, igaz azért erős ellenfeleket választott.

Lokomotiv Moszkva-Krasznodar, több mint 2,5 gól (2,00)

A Krasznodar Koman Vladimir néhány évvel ezelőtti csapata, nem sokkal korábban alapították, és egy Vlagyimir Putyinhoz közeli oligarcha pénzéből hihetetlen sebeséggel építettek fel belőle topcsapatot. Mert tavaly már a legjobb öt-hatot célozta meg, ezért kellett a magyar középpályásnak is menni, és láthattuk az Európa-ligában, tényleg ütős kis keret állt össze. Most nyáron nem is fektettek bele sokat, és nem is kell nagyon, némi összeszokottsággal már tényleg lehet az élcsapatok ellen harcolni. Az előző idényben idegenben a jobbak közé tartozott 7-3-5-ös mérleggel, ám a 22-24-es gólarány azért jelzi, hogy akadtak hátul gondok. Ez nem egyedi gond, az élmezőnyben a legtöbb gólt kapta.

A Lokomotiv egy betonvédelemmel bíró csapat, így bátorság lenne az elmúlt szezon alapján a gólokra fogadni. Viszont a nyáron mintha más lett volna a helyzet, így sokat kapott, míg a Krasznodart láttuk Debrecenben, hogy szórakozásból lövi a gólokat, de fogható azért védelmében. Ezért merünk a találatokra fogadni.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!