<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Fogadjunk, hogy ebbe a tippbe beleszeretsz

A vasárnap esti rangadótól gólokat várunk - és nem lepődnénk meg, ha a hazaiak győzedelmeskednének. Nyerjünk együtt!
Norvég bajnokság
Sarpsborg – Molde
Vasárnap, 18.00

A Sarpsborg remek szezont fut eddig. A gárda 21 ponttal a harmadik helyen állomásozik, otthon erős (4-1-1), és nagyszerű passzban várja nagynevű ellenfelét. Jó ideje a bajnokságban és a kupában is veretlen, második ligás ellenfelén játszi könnyedséggel lépett át a hétközi kupafordulóban (Kongsvinger 0-4). A szakvezetés két bekket nem tud bevetni sérülés miatt, ugyanakkor két eltiltott alapember visszatér a keretbe. Gólerős gárda a kék-fehér, már 21 találatot jegyez, ez a második legtöbb a ligában.

A Molde megint nem úgy teljesít, ahogy azt elvárná tőle a közvélemény. Az egykori zseniális csatár, Ole Gunnar Solskjaer vezetőedzőként egyelőre közel sem olyan eredményes, mint futballistaként. A társulat 17 egységgel csak a kilencedik, idegenben totálisan átlagos, 2-2-2-es eredménysorral. A formájában talán bízhatnak Remmerék, ugyanis egy rossz szériát lezártak, az utolsó két bajnokijukat behúzták, és a kupában is továbbléptek. A bajnokságban legutóbb a Stabaek elleni siker áldozatokkal járt, ugyanis két középpályás eltiltott lesz ma. Rajtuk kívül egy támadó nem lehet ott sérülés miatt.

07060. Sarpsborg – Molde, mindkét csapat szerez gólt (1.60) - Tippmix

A hazaiaknak 7/4, a vendégeknek pedig 8/3 az over/under mutatójuk. Ma is bízunk a gólokban, és mivel tartalékos lesz a Molde, inkább a hazaiak sikere várható...

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!