<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

A forma fix 1-est diktál vasárnap este

A most futó évadban már öt győzelemnél jár, egyértelműen jó formában van az Aalesund - ezt vasárnap hazai környezetben is bizonyítja.
Norvég bajnokság
Aalesund – Haugesund
Vasárnap, 18.00

Az Aalesund tavaly a középmezőnyben zárt, ehhez képest most jobban szerepel az együttes: az ötödik helyen áll 18 egységgel, mindössze hárompontos hátrányban a dobogótól. Otthon szeszélyes a gárda (3-0-2), viszont a formájában bízhat: az utolsó öt tétmeccsén veretlen maradt, két kupasikerrel már a negyedik fordulót várhatja. A múlt héten Bergenben vizitált, és ért el értékes döntetlent (1-1). A keretben csak egy bekk sérült, a többiek mind bevetésre készen állnak.

A Haugesund az előző kiírásban a negyedik helyen zárt, most viszont gyengébben megy a brigádnak. Tizenkét ponttal mindössze a 14., legutóbb április végén nyert bajnokit. A kupában sikerrel vette a legutóbbi akadályt, de hosszabbításban tudott csak győzni egy kiscsapat ellen. Idegenben kiszámíthatatlan, hol nyer, hol veszít (2-0-4). A védelemben és a középpályán lesznek hiányzók (a korábbi Fradi-légiós, Liban Abdi is sérüléssel küzd), a hadrend defenzív lesz (4-5-1), minden bizonnyal a biztonságra törekszik majd Eirik Horneland vezetőedző.

07118. Aalesund - Haugesund, 1 (1.85) – Tippmix

Az Aalesund elkapta a fonalat, és a kissé tartalékos Haugesund ellen folytathatja jó sorozatát. Bizalmat szavazunk a hazaiaknak, tippünk így: 1-es.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!