<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: Stockholm-tuti, Real Madrid-zakó?

Noha már tizenegy bajnokit vívott, még mindig nyeretlen az Eskilstuna, amely ma újabb pofont kaphat. Egyáltalán nem biztos ugyanakkor, hogy lezárja a párharcát a Real Madrid...

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

01644. AFC Eskilstuna - AIK Stockholm, 2 (1.50) – svéd bajnokság, 15.00

Az újonc eddig nem tudta felvenni az első liga ritmusát, 11 meccsen mindössze négy pontot gyűjtve az utolsó helyről várja a folytatást. Otthon (is) nyeretlen (0-3-2), és a formája is rossz: sok-sok zakó között másfél hete hazai közegben remizett azért egyet a Häckennel, viszont a Djurgardennél nagyon megégett (4-1).

Az AIK 18 egységével a hatodik, a keretben több van, vélik a szakemberek. Idegenben kellemetlen ellenfél (3-1-1), a védelme stabil, a támadójátékán lenne mit javítani: 11 bajnokin a 8-6-os gólkülönbség elég durván hangzik. Két rangadón van túl: otthon kikapott a Malmőtől, majd ikszelni tudott Norrköpingben - egyik ütközetben sem találtak be a sárga-feketék. Ma viszont az összejön nekik, nagy eséllyel elhozzák a pontokat az Eskilstunától.

07081. Unicaja Málaga - Real Madrid, 1, hendikep +4.5 pont (1.60) – spanyol férfi kosárlabda-bajnokság, 18.30

Már 2-0 a Real előnye a bajnoki elődöntőben, vagyis, ha nem akar simán elvérezni, valamit villantania kell az Unicajának. Az első madridi ütközet még szorosan alakult (71-68), majd gáláztak Llullék (101-72), nem utolsósorban a szenzációsan kosarazó, 29 pontig jutó Carrollnak betudhatóan. A Málaga 22-10-es alapszakaszmérleggel végzett negyedikként, otthon 13-3-as statisztikát hozott össze, februárban 82-78-ra legyőzte a Realt.

A fővárosiak 14 triplát hintettek pénteken, ez nagyjából meg is magyarázza, hogy tudtak harminc ponttal többet szerezni, mint a szerdai első összecsapáson. A Málaga valósággal összeomlott a második negyedben (30-10), és innen már nem volt visszaút. Biztosra vesszük ugyanakkor, hogy otthon más forgatókönyv szerint zajlik majd az ütközet: miközben az Unicaja az életben maradásért kosarazik, a vendégjátékosok fejében ott lesz, hogy még a vereség sem jelentene nagy problémát. A bátrabbak kettes feletti szorzóért a hazai sikert is megkockáztathatják, mi óvatosabbak vagyunk, és 4.5 ponttal megtámogatjuk Lafayette-éket.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!