<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Szenzációs értéket látunk a gólokban

A vendégek felszálló ágban vannak, mostanában rendre eseménydús meccseket játszanak – szombat este megnehezíthetik a Stabaek dolgát is.
Norvég bajnokság
Stabaek – Lilleström
Szombat, 18.00

A Stabaek tavaly alig maradt bent az első osztályban, csak egyetlen ponttal gyűjtött többet a már kieső Bodónál. A most futó évadot jobban kezdték a kék-feketék, jelenleg az ötödik helyen állnak 18 ponttal, 3-2-1-es hazai mérleggel. Toni Ordinas vezetőedző alakulata túlélte a kupafordulót is: ha hosszabbításban is, de azért kicsikarták a győzelmet az alacsonyabb osztályú Nottoden vendégeként (1-4). Előtte a Moldénél simán kikapott, otthon pedig nem bírt a sereghajtó Vikinggel. A társaság tehát nincs topformában, és hiányzója is lesz a középpályáról és a csatársorból egyaránt.

A Lilleström kezd életjelet adni magáról. A sárga-feketék ugyan sikerrel kezdték a bajnokságot, de utána gödörbe kerültek. Biztató hír, hogy az utóbbi négy tétmeccsükön nem kaptak ki - a Ronsenborggal Trondheimben remiztek (1-1), otthon alaposan elpáholták a Tromsőt (4-1), emellett két sikert könyveltek el a kupában is (3-1, 4-2). Még mindig csak a 15. helyen tanyáznak, 11 egység áll a nevük mellett, de egy sikerrel máris a középmezőnyben találnák magukat. Vendégként 1-2-2-es sort produkáltak eddig, említésre méltó, hogy mind az öt túrájukon betaláltak Knudtzonék. A keretben egy kapus nem lesz bevethető.

06208. Stabaek – Lilleström, 2.5 gól felett (1.70) - Tippmix

Tavaly mindkétszer az aktuális vendég örülhetett 2-1-gyes eredménnyel. Ezúttal is látunk fantáziát a találatokban, mindkét háló megzörrenhet, mi több, háromig sem állnak meg a fiúk…

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!