<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Két meccs, csaknem ötszörös szorzó

Bátor és nagyszerűen fizető kettes a Serie A-ból, valamint vasi diadal a hazai kosárligában. Olyan együttesre fogadunk, amely ebben az idényben csak győzött otthon...

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

14926. Empoli - Torino, 2 (2.15) - olasz bajnokság, 15:00

Nem nagyon találják őszi ritmusukat a "bikák", ugyanis 2017-ben még nyeretlen a Torino. A Sassuolo-Milan-Bologna-Atalanta négyes ugyan nem annyira egyszerű feladat, de egy sikert illett volna elkönyvelni ezeken a bajnokikon. Így aztán le is szakadt a top5-től a Torino, immáron kilenc pont a hátránya a Lazio mögött. Vendégként az egésze szezonban szenved az együttes (2-3-6), pedig a góllövés a túrák során is megy, a védelem viszont gyakran katasztrofális.

Most viszont jön a gyenge Empoli, amely az előző körben kiesési derbit bukott el a Crotone ellen (1-4). A veszélyzónától ugyan még mindig nyolc pontra van a házigazda, de nem ülhet a babérjain, pláne ha olyan meccseket produkál, mint legutóbb... Elképesztően gólképtelen a csapat, 13-szor talált be 22 kör alatt, ezzel pedig toronymagasan sereghajtó. Otthon három meccset nyertek zsinórban, de a Palermo-Udinese-Cagliari hármas ellen ez nem olyan nagy szó. A Torino előbb-utóbb megtalálja a nyerő formát, és az impotens Empoli elleni meccs erre remek lehetőséget biztosít. A hiányzók ellenére is sokkal jobb a vendégek kerete, 2 feletti oddsért megéri behúzni.

21520. Szombathely – Szolnok, meccsgyőztes, 1 (2.20) – férfi kosárlabda NB I, 18:00

Nagyszerű formában lévő csapatok találkoznak vasárnap az Aréna Savariában, hiszen a legutóbbi hét mérkőzéséből hatot megnyerő Falco a sorozatban négy bajnokit behúzó Szolnokot fogadja. Mindkét együttes 10-6-os mérleggel áll. Ami a tippünk szempontjából roppant érdekes, a Szombathely ebben az idényben nyolc összecsapást vívott odahaza, és valamennyit megnyerte. Legutóbb a listavezető Albát ütötte ki 89-61-re, márpedig a fehérváriak kerete legalább olyan erős, mint a címvédő Szolnoké.

Az influenzás Govens játéka kérdéses a vasiaknál (minden bizonnyal ott lesz a pályán), míg a nemrég kinevezett Kmézics edző abban bízik, visszatérhet a Szolnokba a válogatott center, Tóth Ádám. A Falco és az Olaj is túl van egy bajnokin a héten: Váradiék a Vasast, Vojvodáék a ZTE-t verték idegenben. Noha a Szolnoknak hagyományosan jól megy a Szombathely ellen, ezúttal kincset, vagy legalábbis győzelmet érhet a hazai környezet. Az idény során elvérzett már néhány topcsapat (Alba, Körmend, Kaposvár) az Aréna Savariában – nem hinnénk, hogy a bajnok megtöri a jeget.

 
 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!