<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.70

Németországban bukkantunk a nap tippjére

A házigazda az új edzővel eddig javuló tendenciát mutat, a támadófutballt preferáló vendégekkel gólos meccsre van kilátás.
Német bajnokság
Mönchengladbach - Freiburg
Szombat, 15:30 óra

Andre Schubertet december végén rúgták ki, miután a zöld-feketék pocsék őszt produkáltak, és a BL-ből is átcsúsztak az EL-be (itt majd a Fiorentina vár a germánokra). A vezetőség az októberben Wolfsburgtól menesztett Dieter Heckingnek szavazott bizalmat, és a rutinos mester eddig nem is teszi rosszul a dolgát. A télen a Sevillából Kolodziejczak érkezett a hátsó alakzatba, egyéb lényegi változás nem történt a keretben. A gárda jelenleg csak a 13. helyen áll 20 egységgel, hazai környezetben szerény, 4-3-2-es mérleggel. 2017-ben eddig két tétmeccset vívtak Hazardék a Bundesligában: előbb 0-0-ra végeztek a sereghajtó Darmstadtnál, majd 2-0-ás hátrányból fordítva győzni tudtak a BayArénában (Leverkusen 2-3). A hangulat immár lényegesen jobb az öltözőben, ráadásul a sérültek közül is többen visszatértek. Jelenleg Traore, Strobl, Doucoure és Elvedi marad ki a gárdából.

A Freiburg újonc az első osztályban, ehhez képest nem a kiesés ellen küzdenek a piros-feketék, hanem stabilan a tabella első felében tanyáznak. 26 egységet zsebeltek be eddig, vendégként 2-2-5-ös mérlegükhöz 12-18-as gólkülönbség társul - csak kétszer nem jött az over opció a túráikon. Christian Streich már ötödik éve dolgozik a brigáddal, és a klubnál elégedettek a szakemberrel: az eredményesség általában látványos játékkal is párosul. Nagy mozgás nem volt a szünetben, a bajnoki rajton pedig közel álltak a bravúrhoz Grifóék: a Bayern csak a ráadásban tudta a maga javára fordítani az eredményt (1-2). A múlt hétvégén Habererék a Herthát látták vendégül, és magabiztos futballal le is győzték Dárdaiékat (2-1). A keretben egy középpályás (épp az új szerzemény) és egy jobb bekk sérült, rajtuk kívül mindenki bevethető.

Tippmixen fogadható tippek

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

12112.VTöbb, mint 2.5 gól1.70
12143.HMindkét csapat szerez gólt (IGEN)1.65

A Mönchengladbach az új trénerrel visszatalálni látszik a jó útra, ugyanakkor a Freiburgot sem szabad leírni, és a vendégek 13/5-ös over/under statisztikája is egészen beszédes adat. Az az érzésünk, hogy remek kilencven percet láthatnak majd a Borussia-Parkba kilátogató nézők, és gólokból látnak itt is, ott is legalább egyet, de inkább kettőt...

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!