<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Sztártipp: Éger újabb magyar sikert vár

Éger László, korábbi válogatott labdarúgó szerint Böde Dániel góljával 1-0-ra nyer a magyar csapat Izland ellen.
Olaszország - Svédország, 2-1

- Az olaszok biztos játékkal nyertek a nyitókörben Belgium ellen. A svédekben viszont nem érzem az átütőerőt. Szerintem Antonio Conte csapata legyőzi Ibrahimovicékat.

Csehország - Horvátország, 0-2

- A horvátok nagyon szép játékkal győzték le a törököket. Úgy gondolom, a csehek sem jelentenek majd akadályt.

Spanyolország - Törökország, 3-1

- A címvédő spanyol válogatott az Eb egyik favoritja, nem hiszem, hogy a törökök meg tudják nehezíteni a dolgát. Ráadásul a félholdasoktól semmit nem láttam az első fordulóban.

Belgium - Írország, 1-0

- A belgák számára kötelező a győzelem, ha tovább szeretnének jutni, s szerintem meg is nyerik a találkozót, ám rendkívül szoros csatát várok. Mindenki titkos favoritként beszél a „vörös ördögökről”, de sokkal jobb játék kell, mint az olaszok ellen, ha tényleg maradandót alkotnának a kontinensviadalon.

Izland - Magyarország, 0-1

- Nagyon bízom a magyar válogatottban. Az osztrákok ellen nagyszerűen teljesítettek Dzsudzsákék. Szerintem meglesz a győzelem az északiak ellen is. Remélem, Böde Dániel góljával nyer 1-0-ra a csapat.

Portugália - Ausztria, 2-0

- Mindkét csapat győzelmi kényszerben lép pályára. A portugál válogatottat erősebbnek gondolom, így a dél-európaiak sikerét várom.

Románia - Albánia, 1-0

- Az albánok nagyon nehezen adták a bőrüket a házigazda franciák ellen is. Most is rendkívül szoros csatára számítok, ám a románoknak nyerniük kell a továbbjutáshoz, így 1-0 a tippem.

Svájc - Franciaország, 1-0

- Itt a legérdekesebb a helyzet. A házigazdák eddig mindkét meccsüket megnyerték, s továbbjutottak. A svájciak még nem jutottak a nyolcaddöntőbe, így számukra fontosabb a győzelem. Meglepetést várok a találkozón.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!