<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

2.00

Duplázd meg a pénzed Ronaldóék meccsével

Portugália meglepő módon nem tudta legyűrni Izland válogatottját az első mérkőzésen és a pont nélkül álló Ausztria ellen sem vár rá könnyű menet...
Európa-bajnokság
Portugália - Ausztria
Szombat, 21:00 óra

Fernando Santos alakulata csalódást keltő eredménnyel kezdte a tornát. A luzitánok a Rui Patrício – Vieirinha, Ricardo Carvalho, Pepe, Guerreiro – Joao Mário (Quaresma, 76.), Danilo Pereira, André Gomes (Éder, 84.) – Nani, Joao Moutinho (Renato Sanches, 71.), Cristiano Ronaldo összeállításban szerepelve mindössze 1-1-re végeztek Izlanddal szemben. A találkozón fölényben futballoztak Naniék, ám egy kivétellel nem sikerült feltörniük a jól záró északi védelmet. A zöld-pirosak ismételten bebizonyították, hogy nagyon kiszámíthatatlanok. Vannak zseniális mérkőzéseik, máskor meg szenvednek - ezúttal nem fogtak ki jó napot Ronaldoék, akik a lefújást követően azt sérelmezték, hogy az izlandiak csak védekeztek... Sovány magyarázat, maradjunk annyiban...

Az osztrákok kissé nagy arccal vágtak neki az első mérkőzésnek, és a mieink alaposan meglepték Marcel Koller legénységét. A selejtezők alatt elképesztő kreatívan futballozó válogatott egyszerűen nem tudott mit kezdeni a szervezett magyar egységgel. Ahogy teltek a percek, úgy váltak egyre türelmetlenebbé a sógorok, egyre több volt a pontatlanság a játékukban. Szalai vezető gólja után gyorsan emberhátrányba is kerültek Junuzovicék - Dragovic eltiltás miatt nem is léphet pályára ma este -, majd a hajrában a kinyíló védelmet lekontrázták a mieink. Az osztrákok az Almer – Klein, Dragovic, Hinteregger, Fuchs – Baumgartlinger, Alaba – Harnik (Schöpf, 78.), Junuzovic (Sabitzer, 59.), Arnautovic – Janko (Okotie, 65.) összetételű együttessel szerepeltek, és lapértesülések szerint több helyen is változik majd a portugálok elleni kezdő. A vesztes találkozót követően az osztrákok egy része a magyarok túlzott keménységében, durvaságában látta a kapitulációjuk okát - gondoljanak arra, amire óhajtanak, egész egyszerűen jobbak voltunk náluk!

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

23176VTöbb, mint 2.5 gól2.00

Mindkét együttes jobb rajtra számított, szombat este muszáj lesz javítaniuk. Óvatoskodásnak helye nincs, muszáj lesz felvállalnia mindkét félnek a nyíltabb játékot. Ez pedig gólokat hozhat, reményeink szerint legalább hármat!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!