<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.85

Merész tippel jövünk a belga-ír meccsre

A belga együttes képtelen volt megállítani a rutinos játékot mutató olaszokat, így a 2. körben mindenképp nyernie kell a továbbjutás érdekében, ez viszont nem lesz egyszerű a motivált írek ellen.
Európa-bajnokság
Belgium - Írország
Szombat, 15:00 óra

Marc Wilmots csapata csalódást keltően mutatkozott be az Eb-n. A torna titkos favoritja az olaszok ellen a Courtois – Ciman (Carrasco, 75.), Alderweireld, Vermaelen, Vertonghen – Witsel, Nainggolan (Mertens, 62.) – Fellaini, De Bruyne, E. Hazard – R. Lukaku (Origi, 73.) összetételben szerepelt, és kapott ki 2-0 arányban. A vörösök csak szenvedtek, nem tudtak mit kezdeni a talján/Juventus védelemmel. Különösen De Bruyne fogott ki rossz napot, de mondjuk a többiek sem brillíroztak. Lukaku alig-alig kapott labdát, Origi becserélése sem lendített a támadójátékon, sőt...

Martin O'Neill kapitány csapata, az ír válogatott döntetlennel mutatkozott be az Európa-bajnokságon. A svédek ellen a Randolph – Coleman, O'Shea, Clark, Brady – McCarthy (McGeady, 85.), Whelan, Walters (McClean, 63.), Hoolahan (Keane, 78.), Hendrick – Long összeállításban szerepeltek a zöldek, akik nem is okoztak csalódást. A kilencven perc nagyobb részében jobban futballoztak a sárga-kékeknél, több helyzetük is volt, így nem érdemtelenül szereztek vezetést. Utána viszont kissé beszorultak Whelanék, nem tudták megtartani a labdát, Ibráék pedig ki is tudtak egyenlíteni. A hajrában megint Longék voltak aktívabbak, de újabb találat már nem esett. Az írek - önmagukhoz képest - jól futballoztak, nemcsak robotoltak, hanem olykor ügyesen tették-vették a labdát. Fizikálisan totálisan rendben vannak Bradyék, és egy kis keménységért sem kell a szomszédba menniük...

Tippmixen fogadható tipp

Sorszám

Kimenetel

Tipp

Odds

22132HMindkét csapat szerez gólt (IGEN)1.85

A belgák elméletileg az esélyesebbnek, ám valamiért ebben nem bízunk. Az írek lelkesedése akár még pontot is érhet, de egy találatot biztosan. A gólváltásra fogadunk!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!