<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: 2 tenisz, 2 foci, 5.92-es odds

Női és férfi tenisz mellett svéd másodosztályú focira és a portugálok Eb-derbijére fogadunk szombaton.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

10297. K. Flipkens - C. Garcia, 2 (1.55) - Mallorca női egyes, 11:00

Elődöntőkhöz érkezett a mallorcai női füves pályás verseny, ahol a belga Kristen Flipkens, és a francia Caroline Garcia fog összecsapni egymással. Szép utat tettek meg mindketten idáig, hiszen mindketten búcsúztattak igazán nagy nevet. Flipkens az első helyen kiemelt Muguruzat, Garcia pedig a harmadik helyen kiemelt Ivanovicot búcsúztatta. Úgy gondoljuk, hogy az idei páros Roland Garros bajnok Garcia folytathatja jó formáját, hiszen sokkal agresszívebb teniszt tud nyújtani belga ellenfelénél, ami az idei, és eddigi egyetlen egymás elleni mérkőzésükből is látszik, a strasbourgi tornán, amelyet meg is nyert a világranglista 39. francia, sima 6-1 6-2-vel búcsúztatta a 30 éves belga teniszezőt. Ha füves pályán az elődöntőben talán nem is ilyen simán, de mindenképp győzelmet várunk, és döntőbe jutást Caroline Garciatol.

10140. A. Murray - M. Cilic, pontos eredmény 2:0 (1.50) - London férfi egyes, 14:15

Az első és az ötödik helyen kiemelt csap össze a szombati elődöntőben a londoni füves pályás férfi tenisztornán, amely nem ígérkezik rossz mérkőzésnek. A rögösebb út mindenképpen a horvát Marin Cilic nevéhez köthető, hiszen az első körben Feliciano Lopezt döntő játszmában győzte le, ezután pedig következett a szebb napokat látott szerb Janko Tipsarevic elleni meccs, amelyet sima két játszmában nyert meg, míg Johnson ellen szetthátrányból kellett fordítania. Nem volt ilyen nehéz dolga a Roland Garros idei döntősének, Andy Murraynek, aki bár az előző körben Edmunk ellen döntő játszmára kényszerült, azt 6-1-re söpörte be. A világ egyik legjobb fogadójátékosáról beszélhetünk Murray személyében, aki hogyha jól tudja kezelni Cilic szerváit, hosszú labdamenetekbe kényszerítheti a hórihorgas horvátot, ami Murraynek kedvezhet. Az egymás elleni mérleg 10-3 Murray javára. A világranglista 2. helyezettjének két játszmás sikerét, és döntőbe jutását várjuk.

08673. Frej - Halmstad, 2 (1.70) - svéd másodosztály, 16:00

A svéd másodosztályban a Frej 11 pontjával a tizenharmadik kieső helyen áll. A gárda otthon nem teljesít rosszul (2-2-2), idegenben viszont gyenge, még nyeretlen (0-3-3). Az elmúlt hetekben nem jönnek az eredmények, két vendégségben elszenvedett vereség után csak ikszelni tudott. A védelme kimondottan rossz, tizenkét bajnokin húsz gólt kapott. A Halmstad célja a visszajutás, és eddig jól is szerepel a csapat. Vezeti a tabellát 26 ponttal, otthon és kimozdulva is 4-1-1-es a statisztikája. A védelem ezen az oldalon kifejezetten jól teljesít, csak öt gólt kapott a gárda. A formája remek, május eleje óta nem szenvedett vereséget. Ma is nyer a Halmstad, esélyeshez méltóan.

23074. Portugália - Ausztria, Portugália lövi az első gólt (1.50) - Európa-bajnokság, 21:00

Két csalódott csapat találkozik ezen a mérkőzésen, hiszen a tőlünk vereséget szenvedő osztrákok az Izlanddal remiző portugálokkal találkoznak. Portugália összességében jobban játszott, mint északi riválisa, ám végül egy védelmi hiba miatt pontosztozkodásra kényszerült. Voltak jó periódusai a csapatnak, ám összességében nem igazán találták a kemény izlandi védekezés ellenszerét és Ronaldo sem hozta csúcsformáját.

Az osztrák válogatott nehéz helyzetbe került a vereséggel, ráadásul a kiállítás miatt most egy eltiltottja is lesz a védelemben Dragovic személyében. Ez tovább nehezíti az alapvetően Alaba köré épülő csapat helyzetét. Mint ahogyan ellenünk is látszott, átjátszható ez az osztrák csapat hátul, támadásban pedig nem túl erős, pláne ha a Bayern sztárja gyengébb napot fog ki és leveszik a pályáról a védők. Lendületes játékot várunk a csalódott portugál együttestől, amely szerintünk Ronaldo és Nani vezetésével megszerzi majd a vezetést a meccsen - ahogyan tette azt Izland ellen is. És hogy ez végül 3 pontot ér-e, az már más lapra tartozik...

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!