<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Mesés pénz Eb-vel és brazil focival

Könnyen elképzelhető, hogy a 2. félidőre marad majd a döntés az Izland-Magyarország meccsen, a brazil kettőben pedig az éllovas magabiztos sikerére fogadunk.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

22955. Izland - Magyarország, 1. félidő X (2.00) - Európa-bajnokság, 18:00

Az izlandiak nagy meglepetést szereztek a nyitó fordulóban: pontot csentek Portugáliától Az északi csapat szervezetten védekezett, és akkor sem esett kétségbe, amikor fél óra után hátrányba került. Fizikálisan is rendben vannak Finnbagasonék, ezt bebizonyították Ronaldóék ellen is.

Ki ne tudná, a magyar válogatott nagyszerű játékkal 2–0-ra verte az osztrákokat, Szalai és Stieber góljaira nem érkezett válasz. Bernd Storck szövetségi kapitány stabillá tette a játékot, a biztos védekezésből azonban szép támadásokat vezettek Némethék. Szombaton is türelmes játék várható Guzmicséktól, így nem lenne meglepetés, ha szünetig nem dőlne el semmi.

08882. Vasco da Gama - Paysandu, (0-1) 1 (2.10) - brazil másodosztály, 21:30

A brazil másodosztály 10. körében az éllovas ezúttal a kiesés elől menekülő Paysandu csapatát látja vendégül. A Vasco tavaly búcsúzott az élvonaltól és idén nem is lehet más célja, mint egyből kiharcolni a feljutást. Ennek érdekében télen igyekezett a lehető legtöbb élvonalbeli kerettagját megtartani, így végül a kezdő kapus, az alap védők maradtak, a középpályáról veszített két alap embert, de házi gólkirályát is megtartotta, aki idén 8 fellépésén már 8 találatnál jár. A rajt jól sikerült, hiszen 22 ponttal vezeti a pontvadászatot és a 19-8-as gólkülönbségre sem lehet panasz, otthon pedig makulátlan a mérlege a társaságnak.

A Paysandu csapatáról ilyen sok jó már nem mondható el... Mindössze 9 pontot szerzett eddig és ezzel a hátsó régió tagja, az előző fordulóban viszont az Avai legyőzésével megszakította 4 meccses nyeretlen szériáját. Vendégként még nyeretlen: a Ceara és a Bragantino otthonában pontot szerzett, ám a Bahia-Tupi-Pelotas hármas otthonában kikapott és az idegenbeli 3-11-es gólkülönbség sem túl biztató. A Vasco másodosztályú szinten ütős ki kerettel bír és van egy igazi góllövő támadója is Nené személyében. Otthon ugyan még egyik meccsét sem tudta 1 gólnál többel megnyerni, ám a Paysandu remek ellenfél lehet ahhoz, hogy ez a széria most megszakadjon.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!