<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.42

Erre fogadj az Eb-címvédő meccsén

A spanyol válogatott kiizzadta a győzelmet a csehek ellen és minden bizonnyal kemény meccsre számíthat a törökök ellen is.
Európa-bajnokság
Spanyolország - Törökország
Péntek, 21:00 óra

A spanyol együttes szó szerint vért izzadva gyűrte le néhány napja a cseh válogatottat. A rivális masszívan és önfeláldozóan védekezett, de végül a hajrában Pique eldöntötte a három pont sorsát - minden bizonnyal megmentve ezzel számos fogadást is. Az igazsághoz hozzá tartozik az is, hogy nem nyújtott ellenállhatatlan teljesítményt a spanyol gárda: a labdabirtoklási fölény megvolt, helyzetei is voltak, ugyanakkor ez utóbbi a csehekre is igaz volt. A lényeg azonban a végeredmény, így a 3 pont megszerzésével komoly lépést tett a továbbjutás felé a címvédő, amelyre azonban még két kemény mérkőzés vár a csoportban.

Érkezik ugyanis az a török csapat, amely maximális erőbedobással lép majd pályára minden bizonnyal, ugyanis a horvátokkal szemben csupán egy Modric-góllal maradtak alul. A kiegyenlített meccsen a horvátoknak több helyzetük adódott, összességében megérdemelten nyertek, hiszen a török együttesben nem volt olyan kreatív játékos, aki össze tudta volna fogni támadásban az együttest. Így aztán pont nélkül várhatja a spanyolok elleni meccset a csapat, amely szerencsével elkerülte a pótselejtezőt és egyébként kerete sem mondható gyengének, elég csak a támadósorban Yilmaz és Turan nevét említeni. Talán a középpályán hiányzik egy igazán komoly név a törököknél. Fatih Terim biztosan maximálisan lázba hozza csapatát a meccsre, ehhez ugyanis nagyon ért a török szakember és ez sokat jelenthet az ilyen helyzetekben.

36049. Spanyolország - Törökország, 1 (1.42) - Tippmix

Nem kérdés, hogy a meccs esélyese erősebb kerete miatt a spanyol válogatott. Del Bosque mester olyan nevekhez nyúlhat támadásban, mint az Iniesta-Pedro-Morata hármas, vagy épp védekezésben a Pique-Ramos kettős. A spanyoloknak minden poszton klasszisaik vannak, akik bármikor képesek villanni, így véleményünk szerint kevés lesz a törökök lelkesedése és küzdeni akarása. A spanyol válogatott már rutinból is képes lehet lehozni ezt a találkozót és ezáltal bebiztosíthatja továbbjutását a D-csoportban.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!